Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Сімейне спортивне свято "Олімпійські ролер старти 2014"

 

 

Весняні олімпійські ролер старти 2014

 

 

 

 

Любі шанувальники, аматори, прихильники, тренери та професіонали ролер руху України та міста Києва!

 

 

 

 

НСК «Олімпійський», НСК «Ролер Клуб», ГО «УФЕС» та МГО «УМАЄВС» запрошує киян та гостей міста на справжнє сімейне свято. У суботу, 24 травня, на території стадіону буде проведене сімейне спортивне свято, дитячі спортивні змагання у трьох дисциплінах роликового спорту та масові катання для всіх бажаючих. Гості зможуть спробувати себе у катанні не тільки на роликових ковзанах, а й на самокатах, велосипедах, скейтбордах та інших засобах пересування. Беріть з собою своїх колісних друзів та приходьте на наше сімейне спортивне свято! Працює кафе та прокат роликів та інших мускульних видів пересування.

 

 

«Олімпійський забіг». Буде проводитись забіг навколо чаші НСК «Олімпійський» для всіх бажаючих спробувати себе на роликах та інших колісних видах транспорту з гарантованими подарунками від НСК 
«Олімпійський», партнерів та спонсорів заходу. Троє найсильніших учасників в ролер забігу серед чоловіків та жінок будуть нагороджені медалями та цінними подарунками від партнерів заходу. 

 

 

«Олімпійські ролер-старти» – відкриті дитячі змагання з ролер-спорту, що включають спортивну, оздоровчу, культурну і агітаційну програми.

 

 

«Олімпійські ролер-старти» – захід, що за своїм призначенням відповідає державній програмі розвитку спорту і виховання здорової молоді.

 

 

Змагання проводяться з метою:
- пропаганди та подальшого розвитку ролер-спорту та ролер-руху серед дітей в Україні;
- залучення дітей до занять на роликах;
- пропаганди активного образу життя серед дітей та їх батьків;
- активізації навчально-тренувальної роботи спортивних клубів, шкіл та інших організацій;

 

 

Місце проведення змагань: м. Київ, НСК «Олімпійський», «Алея Здоров’я» (біля входу в Сектор D-15, зовнішнє коло стадіону)
Адреса НСК «Олімпійський»: Київ, вул. Велика Васильківська 55 (Червоноармійська)

 

 

Змагання є особисто-командними і мають статус всеукраїнських дитячих змагань. 

 

 

Змагання проводяться у трьох дисциплінах ролер-спорту: спідскейтінг («Олімпійське коло»), ролер-крос (смуга перешкод), та швидкісний слалом (змійка по фішкам).

Олімпійське коло - дисципліна змагань, де учасник повинен пробігти дистанцію 740 метрів на швидкість. Найкращі учасники нагороджуються медалями, дипломами та цінними призами залежно від вікових груп.

 

 

Ролер-крос - дисципліна змагань, де учасник повинен проїхати смугу перешкод, розставлених на огородженій території.

 

 

Швидкісний слалом - дисципліна змагань, де учасник має проїхати трасу із фішок довжиною 43 метри, виставлену по прямій лінії, на швидкість, об’їхавши всі фішки та правильно виконуючи вправу «змійка на 2-х ногах» чи «змійка на одній нозі».

 

 

На минулих змаганнях приймали участь більше 100 дітей-спортсменів з семи команд Києва. До участі у «Олімпійському забігу» цього року будуть залучені близько 200 учасників. Глядачами стануть понад 500 батьків учасників.

 

 

Також в рамках заходу буде проведені змагання для професіоналів FSK contest. В яких ролери будуть змагатися у трьох дисциплінах:

 

 

 

 

Слайди - контрольований занос на роликах з виконанням в ньому фігур 

 

 

Спідскейтінг - біг на роликах на швидкість

 

 

Стайлджамп - стрибки з трампліна з виконанням різмнманітних фігур.

 

 

Початок FSK contest о 16:00.

 

 

Детальна інформація тут : FSK contest 2014

 

 

Бігай, катай, сім'єю відпочивай!

 

Посилання на сторінку заходу вконтакті: http://vk.com/event70287097

Посилання на сторінку заходу у фейсбуці: https://www.facebook.com/events/655629551139658/?fref=ts

 

 

 

як нас знайти: 

 

 

посилання на офіційне положення про зманаггя : положення РС 2014

Наши друзья и партнеры

 

_200_1.jpg 250х80.jpg fisher_200_80.jpg protest banners